Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

Tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

De 3 -daagse tour Yogyakarta-Bromo-Ijen is een zeer intensieve en vermoeiende tour en alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst bij Bromo en maak je een klim op de gigantische krater. Ook breng je een bezoek aan de Ijen Blue Fire met zijn schitterende blauwe meer.

tour yogyakarta-bromo-ijen
tour yogyakarta-Bromo-Ijen

Reisschema's van de tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

Aankomst in Gilimanuk, Bali

Optie 1:

Dag 1. Jogjakarta - Probolinggo - Bromo

Vandaag vertrek je om 10.00 u. met de trein naar Probolinggo en de aankomsttijd is 18.00 u. Daar word je opgehaald met de auto en naar de accommodatie bij Bromo gebracht. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour. Rond 2.30 u. in de nacht word je opgehaald en per jeep naar de Bromo Sunview gebracht. Vanaf hier kun je te paard of lopend verder naar de krater.

Dag 2.  Bromo - Ijen

Tussen 8 en 9 uur (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie en na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Banyuwangi gebracht. Tussen 16.00 u.  en 17.00 u. ben je bij de accommodatie bij Ijen en kun je uitrusten voor de Blue Fire Nighttour. Rond 1.00 u. word je met een jeep bij de accommodatie opgehaald om naar de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) - Ketapang - Gilimanuk

Tussen 8 en 9 uur (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar Ketapang gebracht voor de oversteek naar Gilimanuk. Verwachte aankomst op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.

Optie 2:

Dag 1. Jogjakarta - Malang - Bromo

Vandaag vertrek je om 7.45 u. met de trein naar Malang en de aankomsttijd is 15.30 u. Daar word je opgehaald met de auto en naar je accommodatie bij Bromo gebracht. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour. Rond 3.30 u. in de nacht word je naar de Bromo gebracht waar je per jeep naar de Sunview wordt gebracht. Vanaf hier kun je te paard of lopend verder naar de krater.

Dag 2.  Bromo - Ijen

Tussen 8 en 9 uur (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie en na het ontbijt en een douche word je naar je accommodatie in Licin gebracht. Tussen 16.00 u.  en 17.00 u. ben je bij je accommodatie bij Ijen en kun je uitrusten voor de Blue Fire Nighttour. Rond 1.00 u. word je met een jeep bij je accommodatie opgehaald om naar de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) - Ketapang - Gilimanuk

Tussen 8 en 9 uur (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar Ketapang gebracht voor de oversteek naar Gilimanuk. Verwachte aankomst op Bali is tussen 13.00 en 14.00 u.

Voldoet het schema niet volledig aan uw wensen? Of wilt u met oneven aantal of een grotere groep op tour? Geen nood!

Verstuur het aanvraagformulier met uw voorkeuren en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Aanvraagformulier

 

Waar wilt u heen?


Bromo - Ijen, Java
3 dagen
2
€214,00
€214,00

Tour Bromo-Ijen 2 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€214,00
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo - Ijen, Java
3 dagen
8
€180,00
€180,00

Tour Bromo-Ijen 4-8 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€180,00
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo - Ijen, Java
3 dagen
12
€137,00
€137,00

Tour Bromo-Ijen 10-12 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€137,00
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen