WhatsApp +62 (0)822 1504 7679

Reviews Inn2Travel!

We would appreciate it if you would like to share your experience with us. Please leave your comment and review here!

12 Replies to “Reviews Inn2Travel!”

Laurien Hellings
11/07/2017
Inn2travel heeft ons heel goed geholpen bij ons bezoek aan de Borobudur en Prambanan tempels + een sunrise bij de Bromo vulkaan en transport naar Bali. Alles was steeds heel goed geregeld en we konden er met al onze vragen terecht! Zeker een aanrader.
Flore van Waes
12/07/2017
Heel goede dienstverlening en steeds bereid om te helpen.
Daniëlle van Laar
16/07/2017
Hele fijne communicatie en goede service. Van complete tours tot alleen transport of autohuur, alles kan geregeld worden. Er wordt snel gereageerd op vragen en ze weten alles over Indonesië. Wij hebben een hele leuke rit gehad van Bromo naar IJen met chauffeur Yusuf! Nogmaals dank voor alles!
Esmee Cornelisse
18/07/2017
Helaas hebben wij geen dag tour kunnen doen met Chantal omdat mijn reisbuddy ziek werd. Maar ook toen was Chantal erg behulpzaam en hielp ze ons zover ze kon met wat het beste konden doen zodat mijn vriendin zsm weer beter was en wij verder konden reizen! Mocht ik weer in Indonesië zijn ga ik zeker een tour boeken bij Chantal! Bedankt voor alle goede tips en voor je hulp!
Kitty v/d Vijver
19/07/2017
In het voorjaar heb ik met Inn2travel een onvergetelijke rondreis door Java en Bali gemaakt. Alles was goed geregeld en naast de hoogtepunten hebben zij mij prachtige plekjes laten zien waar nauwelijks toeristen komen. Dit vond ik zelf heel bijzonder. Deze mensen houden van hun land en ze laten dat graag zien,ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Maken de soms lange ritten heel gezellig door onderweg mooie stops te maken voor een hapje eten en foto's te maken. Ook kwamen we onderweg een traditionele bruiloft tegen waar we zijn gestopt en een kijkje mochten nemen. Hier werden we gelijk hartelijk ontvangen,mochten we meefeesten en mee eten en kregen we een kadootje mee na afloop.dat was echt een leuke ervaring. Ik wil nog veel meer van Indonesie gaan zien en ga zeker weer mijn rondreis bij Inn2travel boeken. Dus....hopelijk tot volgend jaar!!!!
Anoek Ratering
19/07/2017
Ontzettend goed geholpen door Chantal, op elk moment kon ik haar een berichtje sturen en kreeg ik vrijwel gelijk antwoord. Ook met vragen die niet gingen over onze trip naar Bromo en Ijen. Een enorme plus dat ze zo makkelijk benaderbaar is. Waar wij wel tegen aan liepen is dat de communicatie op sommige punten ook beter had gekund en dat we geen planning van te voren hadden gekregen waardoor we regelmatig een berichtje moesten sturen. Heerlijk om nergens over na te hoeven denken en gewoon bij de juiste chauffeur in te kunnen stappen.
Ankie Solberg
11/08/2017
Ondanks dat we geen gebruik hebben gemaakt van het aanbod dat Inn2travel voor ons had om naar de Ijen vulkaan heb ik ontzettend leuk en fijn contact gehad met Chantal. Ze gaan tot het uiterste voor je! Je bent geen nummertje dat weer ergens in een bus moet worden gepropt. Het is persoonlijk en ze helpen je overal bij! Absoluut een aanrader om via Inn2travel een reis/tour te boeken! Chantal is top! Nogmaals dankjewel voor het leuke contact dat we hebben gehad!
Martin Doelman
31/10/2017
Prima geholpen door Chantal... luistert naar je eigen wensen en maken er iets moois, en betaalbaars, van!
Sonja Kuipers
31/10/2017
Fijne ideeën en hele goede communicatie!
Samantha van den Beld
28/12/2017
Deze 2 lieve mensen ,laten je echt t mooie van Bali ,(=mijn ervaring),zien, kijk maar op hun foto's . En bovenal, niet geheel onbelangrijk, ze zijn eerlijk, bedankt voor alles & ben blij dat ik jullie heb leren kennen
Jacqueline Weeda
22/04/2018
Wij hebben een 6-daagse tour op Java gedaan met Inn2Travel. Vanaf het allereerste contact zijn wij echt geweldig en snel geholpen. We hoefden zelf nergens aan te denken, alles was tot in de puntjes verzorgd door Chantal en Deni. Er werd ook heel goed rekening gehouden met onze persoonlijke wensen. Toen 1 van ons tijdens de tour jarig was werd er zelfs door Deni een taartje geregeld en gezongen :-). Het waren héérlijke dagen op Java. Chantal en Deni zijn superlieve mensen die tot het uiterste gaan om je een onbezorgde en unieke vakantie te bezorgen en dat allemaal tegen zeer concurrerende prijzen. Wij kunnen iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten van Inn2Travel, dan weet je zeker dat je een supervakantie hebt!
Inge van Halder
14/08/2018
Chantal heeft onze reis naar Indonesië tot in de puntjes geregeld. We hebben vooraf samen een reisprogramma opgesteld, een combinatie van al onze ideeën. Inn2travel is bereikbaar, flexibel, luistert naar wat je wilt en zegt, heeft een groot netwerk van lokale gidsen die in ons geval (op 1 na) allemaal Nederland of Engels spraken en geeft wat ons betreft echt waar voor je geld! We wilden low budget reizen en de keuze voor de verschillende hostels was uitstekend. Deni had speciaal nog voor ons een verrassing geregeld bij aankomst in Yogjakarta, echt super. Ze laten zien oprecht betrokken te zien bij ons reisgezelschap en bij wat er bij ons gebeurde. Als we ze nodig hadden, waren ze er altijd. Zelfs tot diep in de nacht na de aardbeving op Lombok. Wij willen terug naar Indonesië en zullen dit zeker samen met Inn2travel doen. Een echte aanrader!

You must be logged in to post a comment.