Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Open trip Yogyakarta-Bromo-Ijen

bromo-ijen tour

Open trip Yogyakarta-Bromo-Ijen

De 3 -daagse open trip Yogyakarta-Bromo-Ijen is een zeer intensieve en vermoeiende tour. Alleen wanneer je beschikt over een redelijke to goede conditie kunnen we adviseren met deze tour mee te gaan. En bovenal om goed uitgerust met deze tour te starten. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst vanaf hét beste uitkijkpunt bij Bromo, namelijk vanaf de Kingkong. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan de Ijen vulkaan. Met een flinke klim trekken we naar de krater om het wonderlijke blauwe vuur in het donker van de nacht te bekijken. Bovendien kun je ook genieten van het schitterende blauwe meer en de zonsopkomst.

De tour wordt georganiseerd voor max. 10 personen. Waarom de tour via ons boeken? Ten opzichte van andere reisorganisaties onderscheiden wij ons door het gebruik van comfortabele minibussen en jeeps tijdens de tour. Onze verblijven zijn iets luxere accommodaties waar je goed uit kan rusten. Bovendien zijn deze accommodaties voorzien van een eigen restaurant waardoor je niet op zoek hoeft te gaan.

Reisschema Open Trip Yogyakarta-Bromo-Ijen-Gilimanuk
open trip yogyakarta-bromo-ijen

Dag 1.

Yogyakarta - Probolinggo - Sukapura (Bromo)
Tussen 9.00 en 10.00 u. word je bij je accommodatie in Yogyakarta opgehaald. Met een tussenstop om te lunchen zal de rit ongeveer 7 uur duren.
In Sukapura word je naar de accommodatie gebracht voor check-in. Hier kun je dineren in het kleine restaurantje en uitrusten voor de Bromo Nighttour.
* Optioneel kan er onderweg een bezoek worden gebracht aan de Madakari Pura waterval.
bromo sunrise

Dag 2.

Sukapura - Bromo - Banyuwangi
Om 2.30 u. in de nacht brengen we je met een jeep naar de Sunview Kingkong bij Bromo. Na de zonsopkomst wordt de rit voortgezet naar de zandvlakte waar je te paard of lopend verder naar de krater kunt gaan. Tussen 8.00 en 9.00 u. zijn we terug bij de accommodatie, afhankelijk van hoeveel tijd je doorbrengt bij Bromo. Na het ontbijt en een douche vervolgen we de tour naar Banyuwangi. We komen in de namiddag aan bij de accommodatie. Hier kun je dineren in hun restaurant en uitrusten voor de Blue Fire Nighttour.
Blauwe vuur Ijen

Dag 3.

Banyuwangi - Ijen - Ketapang - Gilimanuk (Bali)
Om 1.00 u. vertrekken we met een jeep naar de voet van de Ijen vulkaan. Hier aangekomen zullen we onder begeleiding van een lokale gids nog een flinke klim maken van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen. Bij zonsopkomst maken we de afdaling terug naar de jeep. Rond 9.00 u. zijn we terug bij de accommodatie, afhankelijk van het tempo waarop de trekking wordt gemaakt. Na het ontbijt en een douche word je naar de haven Ketapang gebracht waar je met de ferry oversteekt naar Gilimanuk. De verwachte aankomsttijd op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.
Bromo en Ijen, Java
3D/2N
10
€166

Open trip Bromo - Ijen

Yogyakarta - Gilimanuk
3D/2N

€166
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen