Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Open trip Malang-Bromo-Ijen

Open trip Malang-Bromo-Ijen

Ijen

De open trip Malang-Bromo-Ijen kan gemaakt worden in 2 of 3 dagen. Het is een zeer intensieve tour en wij adviseren dan ook alleen deel te nemen wanneer je beschikt over een redelijke tot goede conditie. Bovenal om goed uitgerust met deze tour te starten. Het is een vermoeiende trip, maar een geweldige ervaring die je zeker niet mag missen tijdens een reis op Java.

Geniet tijdens deze trip van de prachtige zonsopkomst bij Bromo vanaf hét beste uitkijkpunt Kingkong. Neem een ritje op een paard of wandel over de zandvlakte naar de vulkaan. En bewonder het magische blauwe vuur in het donker van de nacht bij de krater van de Ijen vulkaan. Bovendien kun je hier ook genieten van de zonsopkomst en het schitterende blauwe meer.

De tour wordt georganiseerd voor max. 10 personen. Waarom de trip bij ons boeken? Wij onderscheiden ons van andere reisorganisaties door het gebruik van comfortabele minibussen en jeeps. Daarnaast verblijf je bij luxere accommodaties om goed uit te kunnen rusten. Bovendien zijn deze accommodaties voorzien van een eigen restaurant waardoor je niet op zoek hoeft te gaan om te dineren.

Reisschema

Open Trip Malang-Bromo-Ijen 3D/2N

DAG 1. Malang - Sukapura (Bromo)

Tussen 9.00 en 10.00 u. word je met een auto of minibus bij je accommodatie in Malang opgehaald en starten we de trip naar Lumajang. Hier brengen we een bezoek aan de Tumpak Sewu waterval.

Na genoten te hebben bij de Tumpak Sewu waterval wordt de rit voortgezet richting Bromo. Bij aankomst in Sukapura nabij Bromo word je direct naar de accommodatie gebracht voor check-in. Hier kun je dineren en uitrusten voor de Bromo nighttour.

open trip malang-bromo-ijen

DAG 2. Sukapura - Bromo - Banyuwangi

We vertrekken om 2.30 u. in de nacht met een jeep naar het uitkijkpunt Kingkong. Na genoten te hebben van de zonsopkomst word je naar de zandvlakte gebracht. Hier kan je op een paard of lopend verder naar de krater gaan.
Rond 9.00 u. zullen we terug bij de accommodatie zijn, afhankelijk van hoeveel tijd we bij Bromo doorbrengen. Na het ontbijt en een douche wordt de trip vervolgd naar de accommodatie in Banyuwangi.
De verwachte aankomsttijd bij de accommodatie is 16.00 u. Hier kan je dineren en uitrusten voor de Blue Fire Nighttour.

open trip malang-bromo-ijen

DAG 3. Banyuwangi - Ijen - Ketapang - Gilimanuk (Bali)

Om 1.00 u. vertrekken we met een jeep naar de voet van de Ijen vulkaan. Vanaf hier maken we onder begeleiding van een lokale gids nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen. Bij zonsopkomst maken we de afdaling terug naar de jeep en word je weer naar de accommodatie gebracht. Hoe laat we terug zijn is afhankelijk van het tempo waarop de trekking is gemaakt. Na het ontbijt en een douche word je naar de haven Ketapang gebracht om met de ferry over te steken naar Bali. De verwachte aankomsttijd in Gilimanuk is 12.00 u.

open trip malang-bromo-ijen

Open Trip Malang-Bromo-Ijen 2D/1N

open trip malang-bromo-ijen

Bij de 2-daagse trip word je om 1.00 u. opghaald bij je accommodatie in Malang en naar de standplaats van de jeeps gebracht. Vanuit hier gaat de rit per jeep verder naar de Sunview Kingkong bij Bromo. Nadat je bij de krater bent geweest kan je je even opfrissen op de daarvoor bestemde plekjes.

Het vervolg van de trip is hetzelfde als de 3-daagse trip vanaf het vertrek vanuit de accommodatie in Sukapura.

Bromo en Ijen, Java
2D/1N
10
€140

Open trip Bromo - Ijen

Malang - Gilimanuk
2D/1N

€140
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
10
€157

Open trip Bromo - Ijen

Malang - Gilimanuk
3D/2N

€157
per volwassene

Uitverkocht

Teveel Personen