Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Wie wij zijn

Over ons

Wie wij zijn? Wij hebben een kleine Indonesische reisorganisatie gevestigd in Bogor, west- Java. De eerste 6 jaar was Inn2Travel ook geregistreerd in Rotterdam, maar helaas moesten we deze beëindigen in 2020 door de pandemie. Dit besluit hebben wij toen genomen om meer financiële ruimte te creëren. Liever enkel de kosten in Rupiah dan in Euro's. Uiteraard veranderd dit niets aan onze service en dienstverlening.

Chantal is het eerste aanspreekpunt, zij geeft informatie en reisadviezen wanneer nodig. Samen met haar stippel je allereerst de perfecte reis uit. Nadat de reis naar wens is samengesteld kun je bij haar terecht om alle zaken die voor het vertrek geregeld moeten worden zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

In Indonesië wordt alles tot in de puntjes verzorgd door Deni. Hij werkt samen met chauffeurs, gidsen en lokale reisorganisaties verspreid over de eilanden. De gidsen kennen allen hun woon- en werkgebeid op hun duimpjes. Zodoende dat zij je naar de mooiste plekjes weten te brengen. Waar je lekker kunt eten voor een leuke prijs. Zelfs de beste locaties om goed te kunnen shoppen.

Tijdens je verblijf in Indonesië zijn wij 24/7 bereikbaar. Het kan weleens gebeuren dat een programma wegens ziekte, een vertraagde vlucht of bij natuurrampen gewijzigd moet worden. Wij passen het dan direct aan in overleg met jou en de gids.

Daarnaast blijven we continu op zoek naar nieuwe, onbekende en minder toeristische bestemmingen. We are thinking out of the box! Dit maakt onze tours en reizen uniek en bijzonder.

Chantal Saijoen

Vertegenwoordigster

Nederland

c.saijoen@inn2travel.com

 

Social Media

Deni Hamdani

Operational Manager

Indonesia

d.hamdani@inn2travel.com

 

Social Media

Wij horen graag van je!!