Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Tours naar de Komodo Islands

Tours naar de Komodo Islands

De tours naar de Komodo Islands zijn schitterende boottochten waarin je kennis maakt met de prachtige eilanden tussen Flores en Komodo eiland. Al de tours starten bij de haven in Labuan Bajo op Flores en worden uitgevoerd met privé boten. Het is daarom mogelijk om te overnachten aan boord of te kamperen op 1 van de eilanden.

tours naar de komodo islandsBovendien ervaar je tijdens deze tours niet enkel de schoonheden van de eilanden, maar ook de pracht van de onderwaterwereld. Er zijn talloze gelegenheden voor snorkel en duikexcursies onder begeleiding van een lokale snorkel- en duikgids. Uiteraard maak je ook een trekking bij Komodo en breng je een bezoek aan het Nationaal Park waar je de bekende gigantische Komodo dragons zal tegenkomen.

Inn2Travel heeft 4 verschillende tours naar de Komodo Islands samengesteld, van een volle dagtrip tot een 4 -daagse tour. Al de tours zijn geschikt om met kinderen te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een tour op maat te laten maken. Tevens zijn de transfers van de accommodatie waar u verblijft in Labuan Bajo naar de haven en terug bij de prijs inbegrepen. Evenals het vervoer van en naar de luchthaven in Labuan Bajo.

Diverse tours naar de Komodo Islands

Dagtrip Komodo Islands

v.a. € 79,- p/p

gebaseerd op 8 personen

Geniet van de prachtige natuur en maak kennis met de schitterende onderwaterwereld tijdens een dagtrip naar de Komodo Islands. Deze tour brengt je met een privé boot naar Padar Island waar je een trekking maakt naar het hoogtepunt met oogverblindend uitzicht. Ook een trekking bij Komodo om uiteraard de indrukwekkende Komodo Dragons te spotten en een kijkje onder water door te snorkelen bij Pink Beach, Manta Point en Kanawa Island.

2-daagse tour Komodo Islands

v.a. € 98,- p/p

gebaseerd op 8 personen

De 2-daagse tour naar de Komodo Islands is een schitterende boottocht waar je kunt genieten van de zonsondergang bij Kalong Island met duizenden kalongs. Tijdens deze tour maak je kennis met de prachtige natuur van de eilanden met adembenemende stranden en de geheimen van de onderwaterwereld. Je komt ook oog in oog te staan met de gigantische Komodo Dragons door trekkingen bij de eilanden Komodo en Rinca. Overnachting is aan boord van de boot.

3-daagse tour Komodo Islands

v.a. € 119,- p/p

gebaseerd op 8 personen

Bij de 3-daagse Komodo tour overnacht je 2 nachten aan boord van de boot. Een schitterende boottocht met trekkingen op de eilanden Komodo en Rinca om op zoek te gaan naar o.a. de gigantische Komodo Dragons. Een klim naar hét punt op Padar Island voor een magnifiek uitzicht en een bezoek aan Kelor Island. En je gaat snorkelen bij Pink Beach, Manta Point, Manjarite Beach en Bidadari Island om de prachtige onderwaterwereld te verkennen.

4-daagse tour Komodo Islands

v.a. € 160,- p/p

gebaseerd op 8 personen

De 4-daagse tour naar de Komodo Islands brengt je naar meer dan 10 verschillende eilanden waar je trekkingen maakt en/of gaat snorkelen. Je maakt kennis met de flora en fauna op het land door trekkingen te maken bij o.a. Komodo en Rinca en onder water door te snorkelen bij o.a. Makasar Reef Beach en Angel Island. Bij deze tour kampeer je 's nachts op de eilanden, maar ook mogelijk om te overnachten op de boot.

Wilt u graag uw tour op maat laten maken?

Verstuur onderstaand aanvraagformulier met uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Aanvraagformulier tours naar de Komodo IslandsSelecteer uw voorkeursbestemmingen
KomodoPadarRincaKanawaKalongBidadariManta PointPink BeachKelorMakasar ReefManjarite BeachSiaba