Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Tours en Dagexcursies

Tours en dagexcursies

Naast complete rondreizen biedt Inn2Travel ook losse tours en dagexcursies aan. Tours van 2 t/m 4 dagen zijn standaard in ons pakket opgenomen, voor langere tours stellen wij ze graag vrijblijvend voor u samen.

We hebben al diverse tours en dagexcursies samengesteld van de populairste steden, bezienswaardigheden, trekkingen en tours. Bijvoorbeeld: een dagexcursie in Yogyakarta met bezoek aan de Borobudur en de Prambanan tempels of een 3 -daagse tour naar de bekende Bromo vulkaan en Ijen krater. Uiteraard is het ook mogelijk om een tour of dagexcursie op maat te laten maken naar uw wensen.

De dagexcursies zijn zonder accommodatie, maar natuurlijk kunnen wij wel hotels en guesthouses aanbevelen. Bij de tours zijn de accommodaties daarentegen wel bij de prijs inbegrepen, maar kunnen eventueel naar wens gewijzigd worden.

Dagexcursies

tours en dagexcursies
tours en dagexcursies

Dagexcursies zijn dagtrips, zoals een stadstour of een tour naar verschillende bezienswaardigheden in de omgeving van een stad. De standaard dagexcursies zijn beschikbaar voor de eilanden Java, Bali en Flores.

Tijdens de excursiedagen heeft u een auto met chauffeur tot de beschikking. Wanneer u graag een lokale gids mee op pad wilt is dit uiteraard ook mogelijk. Prijzen van de excursiedagen zijn inclusief entrees bezienswaardigheden, brandstof-, tol- en parkeerkosten.

Bovendien zijn de dagexcursies last minute te boeken tot 2 dagen voor de gewenste startdatum.

Privé Tours

tours en dagexcursies
tours en dagexcursies

Verschillende soorten tours van 2 t/m 4 dagen. Standaard tours die op voorhand zijn samengesteld, maar zijn ook op maat te maken naar uw voorkeuren en wensen.

De korte tours zijn te boeken van 1 persoon t/m 8 personen. Een auto of minibus voorzien van AC, Engelssprekende chauffeur, logies met ontbijt en tickets zijn bij de prijs inbegrepen. Bij een aantal fiets-, wandel- en boottochten zijn tevens de maaltijden inbegrepen.

De tours kunnen 3 dagen vooraf geboekt worden. In het hoogseizoen adviseren wij minimaal 5 dagen vóór de gewenste startdatum te boeken.