Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Rondreis Bali 8D/7N_Gilimanuk-Kuta

bali

Rondreis Bali 8D/7N

De rondreis Bali 8D/7N is een geweldige rondreis van west- Bali naar Kuta. Een volledige mix van activiteiten en bezienswaardigheden. De reis kan starten vanaf de haven Gilimanuk of vanuit Pemuteran. Op de laatste dag kunnen we je naar de luchthaven in Denpasar brengen, maar je kunt er ook voor kiezen om wat meer tijd in Kuta door te brengen.

Tijdens deze rondreis maak je kennis met de Balinese cultuur en doe je kennis op van een stukje geschiedenis. Je bezoekt verschillende Boeddhistische en Hindoeïstische tempels. Waaronder de Ulun Danu Beratan, de Tirta Empul Tampaksiring, Goa Lawah, Uluwatu en Tanah Lot. Daarnaast neem je een kijkje bij de Kertha Gosa, het Puri Saren Agung en het GWK (Garuda Wisnu Kencana Cultural Park). Bovendien maak je een wandeltocht in het dorp Mayong waarna je getrakteerd wordt met een traditionele lunch bij lokale mensen thuis.

We brengen je naar meerdere locaties waar je kunt genieten van de flora en fauna op Bali. Zoals de botanische tuin Kebun Raya Bali, de Tegelalang rijstvelden, Sangeh Monkey Forest en het vlinderpark Taman Kupu-Kupu Tabanan. Je neemt een kijkje bij de watervallen Banyumala Twin Waterfall en de Air Terjun Kanto Lampo. Daarnaast ga je snorkelen in Lovina en kun je verschillende soorten van watersport uitoefenen bij Benoa.

Bestemmingen

Gilimanuk/Pemuteran
Lovina
Kintamani
Ubud
Kuta

Activiteiten & Bezienswaardigheden

Agung Pulaki Tempel
Banjar Hotspring
Mayong Village
Snorkelen Lovina
Banyumala Twin Waterfall
Kebun Raya Bali
Ulun Danu Beratan Tempel
Museum Geopark Batur
Tegalalang Rijstvelden
Kertha Gosa
Klungkung Royal Palace
Aloha Swing Ubud
Goa Gajah
Kanto Lampo Waterval
Blue Lagoon Beach
Pura Goa Lawah
Tirta Empul Tampaksiring
Gunung Kawi
Puri Saren Agung
Sangeh Monkey Forest
Taman Kupu-kupu Tabanan
Tanah Lot (zonsondergang)
Uluwatu Tempel
GWK -Cultural Park
Pandawa Beach
Benoa Watersport

Reisschema

Rondreis Bali 8D/7N

Dag 1.

Gilimanuk/Pemuteran - Lovina

Bij de haven Gilimanuk of bij je verblijf in Pemuteran word je opgehaald en nemen we eerst een kijkje bij de tempel Agung Pulaki. De tempel staat aan de rand van een heuvel en is omgeven met aapjes. Hierna zetten we de rit voort naar de Banjar Hotspring.
Na lekker ontspannen te hebben in het warme bronwater word je naar de accommodatie in Lovina gebracht voor check-in.
Bali

Banjar Hotspring

Dag 2.

Lovina

Na het ontbijt word je naar het huis van een Balinese familie gebracht. Onder begeleiding van de heer des huizes gaan we een wandeling maken in de omgeving van het dorp Mayong. Tijdens deze wandeling van circa 2 á 3 uur krijg je een duidelijk beeld van het dagelijkse leven van de lokale bevolking. En kun je de rijke natuur bewonderen met tropisch fruit, verschillende soorten groenten en kruiden. Na de wandeltocht worden we verwend door de vrouw des huizes met een traditionele lunch. Hierna is het tijd om te gaan snorkelen en de onderwaterwereld te bewonderen. Vervolgens word je terug naar de accommodatie gebracht.
rondreis bali

Wandeltocht Mayong

Dag 3.

Lovina - Kintamani

Na het ontbijt nemen we een kijkje bij de Banyumala Twin waterval. Hierna kun je prachtige bloemen en verschillende soorten van planten en bomen bewonderen tijdens een wandeling in de botanische tuin Kebun Raya Bali. Na de wandeling bezoek je de Ulun Danu Beratan Tempel met het nabijgelegen prachtige meer. Vervolgens wordt de rit voortgezet naar het hoger gelegen Kintamani. Voor het inchecken bij de accommodatie brengen we eerst nog een bezoek aan het Museum Geopark Batur.
rondreis bali 8d/7n

Ulun Danu Beratan Tempel

Dag 4.

Kintamani - Ubud

Na het ontbijt word je naar de beste plek voor een prachtig uitzicht op de semi actieve vulkaan Batur en het meer Tamblingan gebracht. We zetten de rit hierna voort naar de tempel Tirta Empul Tampaksiring. Hier vinden rituele reinigingen plaats in heilig bronwater. Na het bezoek aan de tempel nemen we een kijkje bij Gunung Kawi en is het tijd om de rijstvelden bij Tegelalang te gaan bewonderen. Hierna maken we nog een stop bij Aloha Swing Ubud waar je op flinke hoogte kunt schommelen. Vervolgens word je naar de accommodatie in Ubud gebracht voor check-in.
Bali

Tegalalang Rijstvelden

Dag 5.

Ubud

Vandaag beginnen we de dag met een bezoek aan de Goa Gajah (de olifantengrot), een gebedsplaats voor Boeddhisten. Hierna neem je een kijkje bij de waterval Kanto Lampo en wordt de rit voortgezet naar Blue Lagoon Beach. Na het genieten bij het strand brengen we een bezoek aan Goa Lawah. 1 van de belangrijkste tempels op Bali dat bekend staat door het grote aantal vleermuizen in de grot. Hierna bezoeken we de Kertha Gosa (het drijvende paviljoen) en Klungkung Royal Palace. Vervolgens word je terug naar de accommodatie gebracht.
rondreis bali

Goa Gajah

Dag 6.

Ubud - Kuta

Na het ontbijt bezoeken we het Puri Saren Agung dat toebehoorde aan een Koninklijke familie dat over Ubud heerste aan het eind van de 19de eeuw t/m 1917. Hierna maken we een wandeling bij het Sangeh Monkey Forest. Na kennis gemaakt te hebben met de ondeugende aapjes gaan we verschillende soorten van vlinders bewonderen bij Taman Kupu-kupu Tabanan. Na het vlinderpark vertrekken we naar Tanah Lot dat bekend staat door de schitterende zonsondergang. Hier kun je optioneel ook een Kecak voorstelling bijwonen. Na de zonsondergang of de voorstelling word je naar de accommodatie in Kuta gebracht voor check-in.
rondreis bali 8d/7n

Sunset Tanah Lot

Dag 7.

Kuta

Na het ontbijt vertrekken we naar het schiereiland Peninsula. Eerst nemen we een kijkje bij de Uluwatu Tempel dat bekend staat om zijn geweldige locatie De tempel staat bovenop een klif met uitzicht op de Indische Oceaan circa 80 meter boven het zeeniveau. Hierna bezoeken we het GWK (Garuda Wisnu Kencana Cultural Park) waar je o.a. het Kencana beeld van 120 meter hoog kunt bekijken. Na het park maken we een tussenstop bij het strand Pandawa. Onderweg zal je merken dat er heel veel gemaakt is van wit kalksteen. Na een drankje of een lunch langs het strand wordt de rit voortgezet naar Benoa, hier kun je verschillende soorten van watersport uitoefenen of met een bootje naar Turtle Island gaan. Na een middagje vermaak bij Benoa word je terug naar de accommodatie gebracht.
bali

Uitzicht Uluwatu

Dag 8.

Kuta - ...

Vandaag kan je naar de luchthaven Ngurah Rai in Denpasar worden gebracht om naar een volgende bestemming te vliegen. Of ervoor kiezen om nog wat meer tijd door te brengen in Kuta.
rondreis bali

Strand Kuta

Accommodaties

Onderstaande accommodaties zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid. Nadat je de reis geboekt hebt worden de accommodatie geselecteerd en deze samen met de type kamers bekend gemaakt.

Mocht je niet tevreden zijn. Stel ons hiervan op de hoogte voorzien van je reden, dan bieden wij een andere accommodatie aan dat beter aansluit bij jouw wensen. Ook als je zelf een accommodatie in gedachte hebt dan kunnen we kijken of de locatie in de route past en in dezelfde prijsklasse valt.

Locatie / BestemmingHotel / Guesthouse
LovinaAdirama Beach Hotel
KintamaniCaldera Hotel & Restaurant
UbudJani's Place Cottage
KutaBakung Beach Resort

Is het reisschema van de rondreis Bali 8D/7N niet volledig naar wens?

Ga je met een oneven aantal personen of met een grotere groep op reis? Geen nood!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en binnen enkele werkdagen sturen wij de offerte toe.

Bali, Indonesië
8D/7N
2
€923

Rondreis Bali - 2 pers.

Gilimanuk/Pemuteran - Kuta
8D/7N

€923

Uitverkocht

Teveel Personen

Bali, Indonesië
8D/7N
2
€1.318

Rondreis Bali - 4 pers.

Gilimanuk/Pemuteran - Kuta
8D/7N

€1.318

Uitverkocht

Teveel Personen

Bali, Indonesië
8D/7N
2
€1.906

Rondreis Bali - 6 pers.

Gilimanuk/Pemuteran - Kuta
8D/7N

€1.906

Uitverkocht

Teveel Personen