Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Privé-tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

Privé-tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

De 3 -daagse privé-tour Yogyakarta-Bromo-Ijen is een zeer intensieve en vermoeiende tour en enkel geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst bij Bromo en maak je een klim naar de gigantische krater. Ook breng je een bezoek aan de Ijen Blue Fire met zijn schitterende blauwe meer.

Reisschema's: Privé-tour Yogyakarta-Bromo-Ijen

Aankomst in Gilimanuk, Bali

Optie 1:

Dag 1. Jogjakarta - Probolinggo - Bromo

Vandaag vertrek je om 9.56 u. met de trein naar Probolinggo en de aankomsttijd is omstreeks 18.00 u. Op het treinstation word je opgehaald en met de auto naar de accommodatie bij Bromo gebracht. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour. Rond 2.30 u. in de nacht word je opgehaald en per jeep naar de Bromo Sunview gebracht. Vanaf hier kun je te paard of lopend verder naar de krater.

Dag 2.  Bromo - Ijen

Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Banyuwangi gebracht. Tussen 16.00 u.  en 17.00 u. kom je bij de accommodatie in Banyuwangi aan en kun je uitrusten voor de Blue Fire Nighttour. Rond 1.00 u. word je met een jeep opgehaald om naar de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) - Ketapang - Gilimanuk

Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar Ketapang gebracht om de oversteek naar Gilimanuk te maken. Verwachte aankomst op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.

Optie 2:

Dag 1. Jogjakarta - Malang - Bromo

Vandaag vertrek je om 7.45 u. met de trein naar Malang en de aankomsttijd is omstreeks 15.30 u. Op het treinstation word je opgehaald en met de auto naar de accommodatie bij Bromo gebracht. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour. Rond 2.30 u. in de nacht word je naar de Bromo gebracht waar je met een jeep verder gaat naar de Sunview. Vanaf hier kun je te paard of lopend verder naar de krater.

Dag 2.  Bromo - Ijen

Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Banyuwangi gebracht. Tussen 16.00 u.  en 17.00 u. kom je in Banyuwangi aan en kun je uitrusten voor de Blue Fire Nighttour. Rond 1.00 u. word je met een jeep opgehaald om naar de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) - Ketapang - Gilimanuk

Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar Ketapang gebracht voor de oversteek naar Gilimanuk. Verwachte aankomsttijd op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.

Voldoet het schema niet volledig aan uw wensen? Of wilt u met een oneven aantal of een grotere groep op tour? Geen nood!
Verstuur het aanvraagformulier met uw voorkeuren en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.

Aanvraagformulier: Privé-tour Yogyakarta-Bromo-Ijen


Waar wilt u heen?


Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€375,00

Privé-tour Bromo-Ijen 2 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€375,00

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€625,00

Privé-tour Bromo-Ijen 4 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€625,00

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€825,00

Privé-tour Bromo-Ijen 6 pers.

Yogyakarta-Gilimanuk
3 dagen

€825,00

Uitverkocht

Teveel Personen