Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen

Privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen / Surabaya-Ijen-Bromo

De 3 -daagse privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen is een zeer intensieve en vermoeiende tour en alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java. Gelukkig is het ook mogelijk om de tour vanuit Bali te maken. Vanuit de haven Gilimanuk kun je eenvoudig met de veerboot de oversteek maken naar oost- Java.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst bij Bromo vanaf het uitkijkpunt Kingkong, dé hoogste en mooiste plek om de zon op te zien komen. Ook word je met een jeep naar de zandvlakte gebracht. Hier kun je lopend of op een paard naar de vulkaan toe en vervolgens een klim maken naar de gigantische krater. Naast de excursie bij Bromo breng je een bezoek aan de Ijen krater met zijn schitterende wit/blauwe meer. In het donker van de nacht kun je het magische blauwe vuur bekijken en ook hier genieten van de zonsopkomst.

Reisschema's voor de privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen en Surabaya-Ijen-Bromo

Gilimanuk, Bali als eindbestemming

Dag 1. Surabaya - Bromo

Om 16.15 u. vertrek je met de trein naar Probolinggo en de aankomsttijd is 18.15 u. Op het treinstation word je opgehaald met de auto en naar de accommodatie bij Bromo gebracht. Verwachte aankomsttijd bij de accommodatie is 19.00 u. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour.

Dag 2. Bromo - Ijen

Om 2.30 u. in de nacht word je met een jeep opgehaald en naar de Sunview bij Bromo gebracht om te genieten van de prachtige zonsopkomst. Na de zonsopkomst wordt de rit voortgezet naar de zandvlakte waar je te paard of lopend verder naar de krater. Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie en na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Banyuwangi gebracht. De aankomsttijd in Banyuwangi zal tussen 16.00  en 17.00 u. zijn. Hier kun je dineren en uitrusten voor de Blue Fire Nighttour.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) – Ketapang – Gilimanuk

Om 1.00 u. word je met een jeep bij de accommodatie opgehaald om naar de voet van de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen. Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar de haven Ketapang gebracht voor de oversteek naar Gilimanuk. De verwachte aankomsttijd op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.

Yogyakarta als eindbestemming

Dag 1. Surabaya - Ijen

Om 9.00 u. vertrek je met de trein naar Banyuwangi en de aankomsttijd is 15.20 u. Op het treinstation word je opgehaald en naar de accommodatie gebracht. Rond 16.00 u. kom je bij de accommodatie aan en kun je uitrusten voor de Blue Fire Nighttour.

Dag 2.  Ijen - Bromo

Om 1.00 u. 's nachts word je met een jeep bij de accommodatie opgehaald om naar de voet van de Ijen krater te gaan. Daar aangekomen maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen. Omstreeks 9.00 u. ben je terug bij de accommodatie (afhankelijk van hoeveel tijd er besteedt wordt bij de krater). Na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Bromo gebracht. Tussen 16.00 en 17.00 u. kom je bij de accommodatie bij Bromo aan. Hier kun je uitrusten voor de Bromo Nighttour.

Dag 3. Bromo - Yogyakarta

Om 2.30 u. vertrek je met een jeep naar de Bromo vulkaan om te genieten van de prachtige zonsopkomst bij de Sunview. Vervolgens wordt de rit voortgezet naar de zandvlakte waar je te paard of lopend verder naar de krater kunt gaan. Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd er besteedt wordt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar de accommodatie in Yogyakarta gebracht. De verwachte aankomsttijd is omstreeks 22.00 u.

Voldoet het schema niet volledig aan uw wensen? Of wilt u met een oneven aantal of een grotere groep op tour? Geen nood!

Vraag een vrijblijvende offerte aan met uw voorkeuren en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.