Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen

bromo-ijen tour

Privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen

De 3 -daagse privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen is een zeer intensieve en vermoeiende tour en alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring, dat je zeker niet over mag slaan tijdens je reis op Java.

Tijdens deze tour ervaar je de prachtige zonsopkomst bij Bromo vanaf het uitkijkpunt Kingkong, dé hoogste en mooiste plek om de zon op te zien komen. Ook word je met een jeep naar de zandvlakte gebracht. Hier kun je lopend of op een paard naar de vulkaan toe en vervolgens een klim maken naar de gigantische krater. Naast de excursie bij Bromo breng je een bezoek aan de Ijen krater met zijn schitterende wit/blauwe meer. In het donker van de nacht kun je het magische blauwe vuur bekijken en ook hier genieten van de zonsopkomst.

Het is ook mogelijk om de tour in tegengestelde richting te maken. De tour start dan vanuit Banyuwangi met als eindbestemming Malang of Yogyakarta. Meer informatie kun je vinden bij de prive-tour Banyuwangi-Ijen-Bromo.

Reisschema van de privé-tour Surabaya-Bromo-Ijen

Dag 1. Surabaya - Bromo

Om 16.22 u. vertrekt de trein vanaf het treinstation Surabaya Gubeng naar Probolinggo en de aankomsttijd is 18.19 u. Op het treinstation word je opgehaald en naar de accommodatie in Sukapura bij Bromo gebracht. De verwachte aankomsttijd bij de accommodatie is 19.30 u. Hier kun je uitrusten voor de excursie naar Bromo.

Dag 2. Bromo - Ijen

Om 2.30 u. in de nacht word je met een jeep opgehaald en naar de Sunview bij Bromo gebracht om te genieten van de prachtige zonsopkomst. Na de zonsopkomst wordt de rit voortgezet naar de zandvlakte waar je te paard of lopend verder naar de krater. Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de vulkaan) ben je terug bij de accommodatie en na het ontbijt en een douche word je naar de accommodatie in Banyuwangi gebracht. De aankomsttijd in Banyuwangi zal tussen 16.00  en 17.00 u. zijn. Hier kun je dineren en uitrusten voor de Blue Fire Nighttour.

Dag 3. Ijen ( Banyuwangi ) – Ketapang – Gilimanuk

Om 1.00 u. word je met een jeep bij de accommodatie opgehaald om naar de voet van de Ijen krater te gaan. Vanaf daar maak je nog een flinke klim van circa 2 uur om bij de krater en het meer te komen. Tussen 8.00 en 9.00 u. (afhankelijk van hoeveel tijd je besteedt bij de krater) ben je terug bij de accommodatie. Na het ontbijt en een douche word je met de auto naar de haven Ketapang gebracht voor de oversteek naar Gilimanuk. De verwachte aankomsttijd op Bali is tussen 12.00 en 13.00 u.

Sluit het reisschema niet volledig aan bij je wensen? Wil je met een oneven aantal of een grotere groep op tour? Geen nood!

Vraag een vrijblijvende offerte aan met je voorkeuren

en binnen 2 werkdagen ontvang je van ons de offerte.

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€455

Privé-tour Bromo-Ijen 2 pers.

Surabaya-Gilimanuk
3D/2N

€455

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€744

Privé-tour Bromo-Ijen 4 pers.

Surabaya-Gilimanuk
3D/2N

€744

Uitverkocht

Teveel Personen

Bromo en Ijen, Java
3D/2N
2
€991

Privé-tour Bromo-Ijen 6 pers.

Surabaya-Gilimanuk
3D/2N

€991

Uitverkocht

Teveel Personen