Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Jungle Trekking Bukit Lawang 3D/2N

jungle trekking bukit lawang 3d/2n

Jungle Trekking Bukit Lawang 3D/2N

Bij de jungle trekking Bukit Lawang 3D/2N wordt u opgehaald in Medan. Dit kan de luchthaven Kualanamu zijn of bij uw accommodatie. Onderweg van Medan naar Bukit Lawang maken we meerdere stops om foto's te maken. Hoeveel stops er gemaakt worden is afhankelijk van de vertrektijd vanuit Medan. U verblijft 2 nachten in een accommodatie bij Bukit Lawang.

In Bukit Lawang is het mogelijk om deel te nemen aan een cooking class. Het betreft een optionele activiteit voor de mensen die het leuk vinden om in de keuken te staan. De mannen die niet graag in de keuken staan kunnen uiteraard wel de kookkunsten van vrouwlief testen.

U wordt begeleid door een lokale gids en zijn assistent(en) door de dichtbegroeide jungle van National Leuser Park. Tijdens de jungle trekking kunt u o.a. orang-oetans tegenkomen en neushoornvogels zien. Daarnaast zal de gids al zijn kennis delen over de flora en fauna. Bovenal gaat u door middel van traditioneel tube rafting over het witte water van de Bahorok rivier terug naar Bukit Lawang.

De tour eindigt weer in Medan. U wordt afgezet bij de gewenste eindbestemming.

Deze trekking is geschikt voor mensen met een goede tot redelijke conditie. Het tube rafting gaat niet over heel wild water, maar u wordt wel kletsnat!

Programma

Jungle Trekking Bukit Lawang 3D/2N

DAG 1. Medan - Bukit Lawang

Vandaag wordt u opgehaald bij de luchthaven of uw verblijf en starten we de tour naar Bukit Lawang. Onderweg maakt u een tussenstop om te lunchen. Bij aankomst in Bukit Lawang kunt u optioneel een cooking class volgen. U kunt kiezen uit het bereiden van Daging Rendang, Chicken Curry soep of Soto Ayam en het decoreren met verschillende soorten van fruit. Wanneer u geen cooking class wilt volgen wordt u direct naar de accommodatie gebracht voor check-in.

bukit lawang

DAG 2. Leuser National Park

Na het ontbijt vertrekt u om 9.00 u. met een lokale gids om de jungle trekking te gaan maken. U wandelt door de zeer dichtbegroeide jungle vol inheemse flora en fauna van het Leuser regenwoud. Tijdens de trip zal de gids u alles vertellen over de bosbewoners, zoals de zoogdieren, amfibieën, reptielen, insecten, vlinders, etc. Geniet van het zoete water van de prachtige rivier de Bahorok. Terwijl u lekker ontspant in de rivier kunt u meestal prachtige vlinders bewonderen. In het park worden vaak de orang-oetans en grote vogels gezien, zoals de neushoornvogel (Rangkok Gading). De lunch wordt bereid door uw gids, nasi goreng en fruit van de lokale markt staan op het menu. U gaat door middel van traditioneel tube rafting op het witte water van de rivier terug naar Bukit Lawang.

jungle trekking bukit lawang 3d/2n

DAG 3. Bukit Lawang - Medan

Na het ontbijt en check-uit bij de accommodatie rijden we terug naar Medan. In Medan wordt u afgezet bij de gewenste bestemming.

jungle trekking
INCLUSIEF
 • Logies met ontbijt
 •  Auto voorzien van AC
 • Engelssprekende chauffeur
 • Verblijf en maaltijden van de chauffeur
 • Benzine & Parkeerkosten
 • Jungletrekking Bukit Lawang
  ◦ Lokale gecertificeerde gids
  ◦ Porter
  ◦ Kok
  ◦ Entreetickets en fees
  ◦ Lunch & fruit
  ◦ Koffie, thee en drinkwater
  ◦ Kookgerei
  ◦ Tube rafting
EXCLUSIEF
 • Lunch & Diner
  (m.u.v. jungletrekking Bukit Lawang)
 •  Tip/ fooi chauffeur/gids
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Cooking Class (optioneel)
ACCOMMODATIES
Sam's Bungalow
 • Superior Double Room
bukitlawang
Garden Inn
 • Superior Double Room
bukitlawang
 • *OF SOORTGELIJKE ACCOMMODATIES
Is het programma van de Jungle Trekking Medan – Bukit Lawang 3D/2N niet volledig naar wens? Neem dan een kijkje bij de Jungle Trekking 4D/3N.
Wilt u met een oneven aantal personen of met meer dan 6 personen op avontuur? Geen nood!
Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen enkele werkdagen sturen wij de offerte toe.
Bukit Lawang, Sumatra
3D/2N
2
Rp5.930.000

Koppel (2 pers.)

Pick-up & Drop-off Medan
3D/2N

Rp5.930.000

Sold Out

Exceed Persons

Bukit Lawang, Sumatra
3D/2N
2
Rp7.660.000

Groep van 4 personen

Pick-up & Drop-off Medan
3D/2N

Rp7.660.000

Sold Out

Exceed Persons

Bukit Lawang, Sumatra
3D/2N
2
Rp12.030.000

Groep van 6 personen

Pick-up & Drop-off Medan
3D/2N

Rp12.030.000

Sold Out

Exceed Persons