Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Golf Packages

Golf Pakketen

De golf trip Bogor 4D/3N is een geweldige ervaring en een uitdagend avontuur voor golfer. Bij deze pakketten speel je niet alleen golf, maar maak je ook kennis met het prachtige wonderland van Indonesië. Wij realiseerden ons dat er te veel interessante dingen zijn die we de golfer in de wereld kunnen bieden. Daarnaast kunt u bijna het hele jaar golfen met onze professionele crew die wij al voor dit bijzondere programma verzorgden. Heerlijke cullinaire gerechten, de diversiteit van de cultuur, het prachtige landschap en de gastvrijheid van de mensen zijn zeer belangrijk voor ons om aan jullie allemaal voor te stellen.

Programma

Golf Pakket 3 Rounds

DAG 1. Aankomst - Bogor Raya Golf Club

Aankomst op Jakarta Soekarno Hatta International Airport, onze vertegenwoordiger zal u verwelkomen en u rechtstreeks naar uw transport begeleiden en reis naar Bogor Raya Golf Club beginnen. In ongeveer 1,5 uur zullen we bij de golfbaan aankomen. Geniet van 18 holes spel. Na golfsessie en verfrissing wordt u naar het restaurant gebracht. Na u eten heeft genoten, wordt u naar de accommodatie gebracht om in te checken. De aankomsttijd wordt aangepast.

golf pakket

DAG 2. Aankomst - Gunung Geulis Golf Club

Vandaag wordt u na het ontbijt opgehaald bij het hotel en begeleidt u rechtstreeks naar de Gunung Geulis Golf Club voor 18 holes. Na de golfsessie en verfrissing wordt u naar het restaurant gebracht voor de lunch. Sluit af met de lunch en je wordt teruggebracht naar het hotel om te ontspannen. 18.00 uur wordt u opgehaald om te dineren in een van de beste traditionele restaurants in Bogor. Na het diner Terug naar het hotel en de rest van de tijd is vrij.

golf pakket

DAG 3. Sentul Highland Golf Club

Het ontbijt wordt geserveerd om 5.30 uur. Om 6.30 uur vertrekken we naar Sentul Highland Golf Club voor 18 holes. Na de golfsessie, verfrissing, daarna wordt u naar het restaurant gebracht voor de lunch. Sluit af met de lunch en je wordt teruggebracht naar het hotel om te ontspannen. 18.00 uur wordt u opgehaald om te dineren in een van de beste restaurants in Bogor. Na het diner, terug naar het hotel en de rest van de tijd is vrij.

golf pakket

DAG 4. Puncak Pass - Taman Safari - Airport

Vandaag, na het ontbijt en uitchecken in het hotel, wordt u door onze vertegenwoordiger naar Puncak Pass gebracht, een van de meest toeristische bestemmingen voor sightseeing. 1500 boven de zeespiegel, hier kunt u genieten van het prachtige landschap van theeplantages met een koele temperatuur. Daarna bezoekt u op de terugweg de Taman Safari Indonesia. Eindig met de sight-seeing, je wordt afgezet op de luchthaven Jakarta Soekarno Hatta. Geschatte aankomsttijd op de luchthaven is 17.00 uur. Einde dienst.

golf pakket

INCLUSIEF

Pick up & Drop off

Accommodatie met diner & ontbijt

Maaltijden tijdens het programma

Snacks en frisdrank

Gecertificeerde lokale gids

Caddy Fee

Green Fee

Buggie ( Golf Cart )

Tickets entrance

EXCLUDE

Personalijk uitgaven

Kosten buiten het pakket

Golf apparatuur verhuurd

Tip Caddy en Chauffeur