Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Bali 7D/6N Denpasar – Sanur

bali

Bali 7D/6N Denpasar - Sanur

Bij de privé reis Bali 7D/6N wordt u opgehaald bij de luchthaven in Denpasar en verblijft u de eerste dagen in de levendige, gezellige stad Kuta. De eindbestemming is Sanur, vanaf hier kunt u gemakkelijk uw reis voortzetten naar andere eilanden van Indonesië met een fast boat of een binnenlandse vlucht.

Tijdens deze 7-daagse rondreis Bali bezoekt u verschillende tempels, maakt u kennis met de Balinese cultuur en de schitterende natuur. Daarnaast brengen we u naar het schiereilandje Peninsula waar verschillende soorten van watersport beoefend kunnen worden. Verder kunt u genieten van prachtige uitzichten. Onder andere tijdens de Campuhan Ridge Walk, het uitzicht op Batur en zijn meer bij Kintamani, de klif bij Uluwatu en de oogverblindende rijstvelden bij Tegalalang.

Programma 

Kuta - Sanur 7D/6N

DAG 1. Kuta

Bij de luchthaven Ngurah Rai in Denpasar wordt u opgehaald en direct naar de accommodatie in Kuta gebracht voor check-in. De rest van de dag is vrij.

bromo

DAG 2. Kuta

Na het ontbijt vertrekken we naar het schiereiland Peninsula. Eerst wordt u naar Waterblow gebracht en hierna kunt u verschillende soorten van watersport uitoefenen bij Benoa. Na wat tijd doorgebracht te hebben bij Benoa bezoeken we het GWK (Garuda Wisnu Kencana) waar u o.a. het Kencana beeld van 120 meter hoog kunt bekijken. Na een wandeling door het park nemen we een kijkje bij de tempel Luhur Uluwatu dat bekend staat om zijn geweldige locatie. De tempel staat bovenop een klif met uitzicht op de Indische Oceaan circa 80 meter boven het zeeniveau. Vervolgens wordt u terug naar de accommodatie gebracht.

bromo

DAG 3. Kuta - Ubud

Vandaag starten we de reis naar Ubud. Onderweg maken we als eerst een stop bij de tempel Taman Ayun. Hierna wordt u naar het Sangeh Monkey Forest gebracht om kennis te maken met de ondeugende aapjes. Vervolgens maken we een wandeling van circa 1 uur bij Campuhan Ridge Walk. Tijdens dit 2 km lange pad kunt u genieten van het prachtige uitzicht en mooie foto’s maken. Na de wandeling brengen we een bezoek aan de Saraswati Tempel. Hier kunt u optioneel een Kecak-voorstelling bijwonen. Vervolgens wordt u naar de accommodatie in Ubud gebracht voor check-in.

kuta

DAG 4. Ubud

Na het ontbijt vertrekken we naar het hoger gelegen Kintamani. Hier wordt u naar de beste plek gebracht voor een prachtig uitzicht op de semi actieve vulkaan Batur en het meer. Na genoten te hebben van het uitzicht en het lekkere frisse temperatuurtje bezoekt u de tempel Tirta Empul Tampaksiring. Hier vinden rituele reinigingen plaats in heilig bronwater. Na het bezoek aan de tempel is het tijd om de rijstvelden bij Tegelalang te gaan bewonderen. Hierna maken we nog een stop bij Alas Harum Bali waar u op flinke hoogte kunt schommelen en schitterende foto’s kunt maken. Vervolgens wordt u terug naar de accommodatie gebracht.

ubud

DAG 5. Ubud - Candidasa

Vandaag brengt u eerst een bezoek aan de Goa Gajah (de olifantengrot), een bidplaats voor Boeddhisten. Na het bezichtigen van de grot nemen we een kijkje bij de Kanto Lampo waterval. Na de lunch bij restaurant Kanto Lampo wordt u naar de grootste tempel van Bali, de Besakih Tempel, gebracht. Vervolgens wordt de rit voortgezet naar het waterpaleis Taman Ujung, een natuurlijk heiligdom met een prachtige setting. Het park heeft een oppervlakte van 10 hectare en heeft drie grote vijvers omgeven met een schitterende natuur. De vroegere uitkijkpost en het slaapvertrek van de bewakers boven de vijvers zijn verbonden door bruggen waar u overheen kunt lopen. Na een wandeling door de tuin van het waterpaleis wordt u naar de accommodatie in Candidasa gebracht voor check-in.

ubud

DAG 6. Candidasa - Sanur

Vandaag wordt u na het ontbijt opgehaald en bezoeken we de Goa Lawah. 1 van de belangrijkste tempels op Bali dat bekend staat door het grote aantal vleermuizen in de grot. Hierna neemt u een kijkje bij Kertha Gosa. Het historische gebouw dat gebruikt werd voor besprekingen over welvaart, rechtvaardigheid en veiligheid binnen het koninkrijk. De trip wordt vervolgens voortgezet naar de waterval Tegenungan waar u kunt lunchen met prachtig uitzicht en een wandeling kunt maken. Hierna brengt u een bezoek aan de Hidden Canyon Beji Guwang waar u een trekking maakt door de natuur. Vervolgens wordt u naar de accommodatie in Sanur gebracht voor check-in.

candidasa

DAG 7. Sanur

Vandaag kunt u naar de luchthaven Ngurah Rai gebracht worden of uw reis voortzetten met de fast boat naar  Lombok,  Nusa Lembongan of  naar de Gili Islands.

sanur
INCLUSIEF
 • Logies met ontbijt
 • Engelssprekende chauffeur
 • Verblijf en maaltijden van de chauffeur
 • Auto/minibus voorzien van AC
 • Benzine, Tol & Parkeerkosten
 • Jeeps bij Bromo en Ijen
 • Gids en gasmaskers Ijen
 • Entreetickets
 • Tickets ferry Ketapang – Gilimanuk
EXCLUSIEF
 • Lunch & Diner
 • Tip/ fooi chauffeur/ gids
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Gids tijdens de tour
OPTIONEEL
 • Madakaripura Waterval
ACCOMMODATIES
Kahyuna Hotel
 • Standard Double Room
Bromo
Kampoeng Joglo Ijen
 • Superior Double Room
Ijen
 • *OF SOORTGELIJKE ACCOMMODATIES

Extra Informatie

 • Warme kleding te dragen tijdens beide excursies (bij voorkeur een vest of sweater dat je tijdens de excursie uit kunt doen).

 • Een sjaaltje of mondkapje mee te nemen tijdens het bezoek aan de Bromo vulkaan i.v.m. zand en zwavel in de lucht nabij de krater.

 • Goede en lichte wandelschoenen te dragen (bij voorkeur sneakers/ sportschoenen).

 • De standaard van de accommodaties rondom Bromo zijn laag in vergelijking tot de standaarden bij de accommodaties in de grotere steden.

 • Kahyuna Hotel en Kampoeng Joglo Ijen zijn beiden voorzien van een eigen restaurant.

 • U kunt tijdens de rit van Bromo naar Ijen aangeven bij de chauffeur wanneer u wilt stoppen om te lunchen, de benen te strekken, etc. Houdt u hierbij wel rekening met de lange reisafstand en het strakke reisschema.

Is het programma van de Rondreis Bali 7D/6N niet volledig naar wens?
Wilt u met een oneven aantal personen of met meer dan 6 personen op avontuur? Geen nood!
Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen enkele werkdagen sturen wij de offerte toe.

Onderstaande tarieven betreffen de totaalprijzen per groep

Kuta, Bali
7D/6N
2
Rp15.865.637

Koppel (2 pers.)

Denpasar - Sanur
7D/6N

Rp15.865.637

Sold Out

Exceed Persons

Kuta, Bali
7D/6N
2
Rp23.665.637

Groep van 4 personen

Denpasar - Sanur
7D/6N

Rp23.665.637

Sold Out

Exceed Persons

Kuta, Bali
7D/6N
2
Rp34.237.637

Groep van 6 personen

Denpasar - Sanur
7D/6N

Rp34.237.637

Sold Out

Exceed Persons