Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Individuele rondreizen

Sorteer resultaten op:

per persoon€593,00
Tijdens deze reis van Maumere tot Labuan Bajo maakt u kennis met het traditionele leven op Flores. Geniet van de prachtige natuur en bekijk verschillende watervallen Wij brengen u onder andere naar Kelimutu, SO'A Hotspring en de Liang Bua Cave. Daarnaast camperen we 1 nacht op een eilandje bij 17-Pulau en maakt u een trekking naar het traditionele dorp Waerobo.
Rijstvelden Flores
per persoon€299,00
De 7-daagse individuele rondreis Flores is een korte, maar schitterende tour van Ende naar Labuan Bajo. Met bezoek aan verschillende traditionele dorpen, waaronder een trekking naar Waerebo. Uiteraard beklimt u ook de Danau Kelimutu met zijn 3 meren bij zonsopkomst. Daarnaast brengen wij u naar 3 verschillende watervallen, naar indrukwekkende spots en de Liang Bua en Ranko Caves.
per persoon€423,00
Tijdens de rondreis Flores 9D/8N maakt u kennis met het traditionele leven en de ongerepte natuur op Flores. Een trekking naar Waerebo waar u overnacht in een traditioneel huis. Ook gaat u kamperen op een strand bij 1 van de eilanden bij 17 Pulau in Riung. U bezoekt verschillende traditionele dorpjes, zoals Bena, Luba, Nggoloni en Wologai. Daarnaast neemt u een kijkje bij de watervallen Cunca Wulang, Ogi-Ogi en Air Terjun Moni. Uiteraard gaat u ook genieten van de zonsopkomst bij Danau Kelimutu.

Individuele rondreis Java 10D/9N 13/01/2020 - 10/01/2021

per persoon€617,00
De individuele rondreis Java 10D/9N is een schitterende rondreis van Jakarta naar Yogyakartya via Bandung en Pangandaran. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de Tangkuban Perahu in Bandung, de Green Valley en de Green Canyon in Pangandaran. En in Yogyakarta staan o.a. de Jomblang Cave, Kalibiru National Park, een fietstocht bij Borobudur en een bezoek aan de Prambanan Tempel op het programma.

Individuele rondreis Java 13D/12N 13/01/2020 - 10/01/2021

per persoon€659,00
De individuele rondreis Java 13D/12N is een prachtige rondreis vanaf Jakarta tot aan Surabaya. Tijdens deze rondreis bezoekt u o.a. Kebun Raya, de Botanische tuin met het Presidentieel Paleis in Bogor en de Tangkuban Perahu krater in Bandung. Ook wordt u naar Green Valley en de Green Canyon gebracht in het vissersdorpje Pangandaran. Uiteraard ontbreken de geweldige Borobudur en Prambanan tempels niet aan deze reis. En als afsluiting van de reis kunt u genieten van de zonsopkomst bij de bekende Bromo vulkaan.

Individuele rondreis Java 7D/6N 13/01/2020 - 10/01/2021

per persoon€432,00
De individuele rondreis Java 7D/6N is een korte, maar schitterende reis van west- naar centraal- Java. De reis start in de hoofdstad Jakarta en eindigt in Yogyakarta. Tijdens deze rondreis bezoekt u de meest populaire bezienswaardigheden in Bandung en Yogyakarta. Zoals o.a. de Tangkuban Perahu krater, Kawah Putih en de Angklung Saung Udjo muziekschool in Bandung. Uiteraard ontbreken de geweldige Borobudur en Prambanan tempels niet aan deze reis.