Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Bouwstenen Flores

Sort results by:

Bouwsteen Flores 10D/9N 05/09/2022 - 22/12/2023

fromRp8.910.000
Tijdens deze reis van Maumere tot Labuan Bajo maakt u kennis met het traditionele leven op Flores. Geniet van de prachtige natuur, de witte stranden en de schitterende watervallen. We brengen u o.a. naar Kelimutu, SO'A Hotspring en de Spiderweb Ricefields. Daarnaast gaat u snorkelen tijdens een boottochtje bij 17-Pulau. Bovenal maakt u een trekking naar het traditionele dorp Waerebo waar u dineert en overnacht in de authentieke kampung.
fromRp6.140.000
De rondreis Flores 7D/6N is een schitterende rondreis van Labuan Bajo naar het plaatsje Ende. Tijdens deze rondreis maak je o.a. een trekking naar het traditionele dorp Waerebo waar je overnacht in een traditioneel huis. Ook maak je een korte klim naar het uitkijkpunt over de Spiderweb Ricefields. We nemen een kijkje bij de watervallen Air Terjun Ogi en Air Terjun Moni en de Malanage Hotspring. Uiteraard ontbreken de populaire toeristische spots zoals de Spiderweb Ricefields, de zonsopkomst bij Kelimutu en het traditionele dorp Bena Village niet.
Rijstvelden Flores

Rondreis Flores 7D/6N_Ende-Labuan Bajo 05/09/2022 - 22/12/2023

fromRp5.930.000
De 7-daagse individuele rondreis Flores is een korte, maar schitterende tour van Ende naar Labuan Bajo. Tijdens deze rondreis maken we een klim naar Kelimutu met zijn 3 meren om te genieten van de zonsopkomst. Je bezoekt traditionele dorpen en maakt kennis met de lieve dorpbewoners. Daarnaast kun je de rijstvelden Detusoko en de Spiderweb Ricefields bewonderen. Verder neem je een kijkje bij de watervallen Air Terjun Moni en Air Terjun Ogi en de grot Liang Bua. Lekker ontspannen in het warme bronwater bij de SO'A Hotspring en bovenal kun je gaan snorkelen tijdens een boottochtje naar 17 Pulau.

Rondreis Flores 8D/7N Ende-Labuan Bajo 05/09/2022 - 22/12/2023

fromRp7.230.000
De 8-daagse individuele rondreis Flores is een geweldige reis van Ende naar Labuan Bajo. Tijdens deze rondreis maken we een korte klim naar Kelimutu voor de zonsopkomst. Je brengt een bezoek aan de traditionele dorpen Wologai, Nggoloni, Bena Village en maakt een onvergetelijke trekking naar Waerebo. Verder nemen we een kijkje bij de watervallen Moni en de Ogi-Ogi en bij de SO'A Hotspring. Bovenal maken we tijdens deze tour overland ook een boottochtje naar 17 Pulau (17 eilanden). Daarnaast stoppen we bij verschillende locaties waar je prachtige foto's kunt maken van het uitzicht. Onder andere bij Inerie Mount View, de Spiderweb Ricefields en View Pelataran Komodo.
fromRp7.120.001
Tijdens deze 8-daagse rondreis van Labuan Bajo naar Maumere maak je o.a. een trekking naar het traditionele dorp Waerebo en naar Kelimutu voor de zonsopkomst. Daarnaast bezoek je nog de traditionele dorpen Bena Village en Wologai Village. Je wordt naar het beste uitkijkpunt over de Spiderweb Ricefields gebracht en brengt een bezoek aan Liang Bua. Verder nemen we een kijkje bij de watervallen Air Terjun Ogi-Ogi en Air Terjun Moni en de warmwaterbronnen Malanage Hotspring en de bekende SO'A Hotspring.

Rondreis Flores 9D/8N_Ende-Labuan Bajo 05/09/2022 - 22/12/2023

fromRp7.970.001
De 9-daagse rondreis Flores is een prachtige reis vanaf Ende tot aan Labuan Bajo. Tijdens deze rondreis bezoek je de meest populaire toeristische plaatsen. Waaronder Kelimutu met zijn 3 meren, de SO'A Hotspring, de Spiderweb Ricefields en Bena Traditional Village. Daarnaast brengen we je naar de watervallen Air Terjun Moni en Air Terjun Ogi-Ogi. Bovenal maak je een boottochtje bij 17 Pulau (17 eilanden) met een overnachting op een onbewoond eilandje. Aan het einde van de reis maak je nog een trekking naar de Love Hill.
load more listing