Tour Bromo - Ijen

De tour Bromo - Ijen is een schitterende tour, maar ook intensief en vermoeiend. Deze tour is enkel geschikt voor mensen die goed ter been zijn met een redelijke tot goede conditie. Het is een geweldige ervaring dat u zeker niet over mag slaan tijdens een reis op Java. Maar niet enkel wanneer u op Java verblijft, want het is ook mogelijk om de tour vanuit Bali te maken. Vanuit de haven Gilimanuk kunt u met de veerboot naar Ketapang in Banyuwangi gaan.

Tijdens deze tour kunt u genieten van de prachtige zonsopkomst bij Bromo vanaf het uitkijkpunt Kingkong. Dé hoogste en mooiste plek om de zon op te zien komen. Verder wordt u met een jeep naar de zandvlakte gebracht. Hier kunnen we lopend of op een paard naar de vulkaan toe en een klim maken naar de gigantische krater. Naast de excursie bij Bromo maken we een trekking naar de Ijen krater met zijn schitterende wit blauwe meer. In het donker van de nacht kunt u hier het magische blauwe vuur bewonderen. Bovendien kunnen we tijdens de afdaling wederom genieten van de zonsopkomst.

De tour Bromo - Ijen kan gestart worden vanuit 4 verschillende plaatsen op Java. Namelijk Yogyakarta, Malang, Surabaya en Banyuwangi. Ook ideaal voor backpackers, want wij stellen groepen samen van 6 t/m 10 personen, zodat de vervoerskosten gedeeld kunnen worden. Neem een kijkje bij de open trips Bromo - Ijen voor de vertrekdata en de prijzen.

PROGRAMMA'S VAN DE BROMO - IJEN TOURS

bromo sunrise

Malang - Gilimanuk

2- daagse tour.
bromo sunrise

Malang - Gilimanuk

3- daagse tour.
bromo - ijen tour

Yogyakarta - Gilimanuk

*Ook mogelijk met Surabaya als eindpunt.
bromo sunrise

Malang - Gilimanuk

2- daagse tour.
Ijen lake

Surabaya - Gilimanuk

* Drop off in Ketapang, Malang of Yogya.
ijen deni

Banyuwangi - Malang

* Ook mogelijk te eindigen in Yogyakarta.

Niet precies gevonden waar u naar op zoek bent?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.