Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Strandvakanties op Bali

Strandvakanties op Bali

Ons aanbod strandvakanties op Bali, het toeristische eiland dat natuurlijk bekend staat om zijn schitterende witte stranden. Ook kun je hier genieten van de vele terrasjes en gezellige eetgelegenheden en shoppen in de winkelstraten of in de grote shoppingmalls. Voor de jongeren zijn er voornamelijk in Kuta tal van uitgaansgelegenheden te vinden en voor de actieve vakantiegangers is Bali uitermate geschikt om te surfen en te duiken. Wilt u liever in alle rust ontspannen op het strand en bakken in de zon? Dan is het strand van Sanur de aangewezen plek voor u. Voor verschillende watersportactiviteiten zoals de bananenboot, waterskiën, etc. is Benoa op het schiereiland Peninsula 'the place to be'!

De strandvakanties op Bali worden aangeboden met verblijf in een middenklasse accommodatie met ontbijt, inclusief retourticket Amsterdam - Denpasar en transfers van en naar de luchthaven. Uiteraard is het ook mogelijk om in een luxer hotel te verblijven, neem contact met ons op voor meer informatie. Bovenal bent u vrij om het vliegticket zelf te boeken, u betaalt dan enkel voor het verblijf en de transfers.

Wilt u tijdens de vakantie verschillende dagen op pad om het eiland te verkennen? Neem dan een kijkje bij onze combinatiereizen.

strandvakanties op bali
Zorg er wel voor dat u minstens 21 dagen voor de geplande vertrekdatum contact opneemt, zodat wij alles op tijd voor u kunnen regelen. Tijdens het hoogseizoen gelieve minimaal 40 dagen contact met ons op te nemen, dit i.v.m. het reserveren van de hotels, en evt. de vliegtickets.
strandvakanties op bali

Top 3

Strandvakanties op Bali

Kuta

14 dagen

v.a. € 1.069,- p/p

incl. ticket AMS - DPS

Kuta

21 dagen

v.a. € 1.529,- p/p

incl. ticket AMS-DPS

Kuta

17 dagen

v.a. € 1.299,- p/p

incl. ticket AMS-DPS