Rondreizen in Indonesië

De rondreizen in Indonesië kunnen bij ons los per eiland geboekt worden. Hierdoor kun je jouw eigen rondreis samenstellen door 1, 2 of meerdere eilanden te combineren. Misschien wil je een rondreis maken op Java en de overige dagen ontspannen op Bali. Of je wilt er even een weekje tussenuit naar Celebes, Flores of Lombok wanner je voor een langere periode op Bali verblijft . Wij bieden de oplossing!

Bovendien ben je vrij om zelf de vliegtickets te boeken, maar uiteraard kun je dit ook door ons laten verzorgen. Ook voor tickets voor de fast boten tussen Bali en Lombok kun je bij ons terecht.

Neem een kijkje bij de rondreizen die wij hebben uitgestippeld met de meest populaire bestemmingen en hoogtepunten. Dankzij jarenlange reiservaring kennen wij dé plekjes die je gezien moet hebben. En dit worden er continu meer!

De prijzen zijn gebaseerd op overnachtingen bij middenklasse accommodaties, van 2- t/m 4-sterren hotels. Bij een kort verblijf van 1 nacht logeer je bij een 2- tot 3-sterren hotel. Tijdens een langer verblijf word je naar een luxere accommodatie gebracht.

Geen rondreis gevonden dat volledig aansluit bij je wensen? Dan helpen wij je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis. Bovenal geheel vrijblijvend, zonder kleine lettertjes. Reis je met een oneven aantal personen of met een grote groep? Verblijf je liever in low-budget accommodaties of bij luxe hotels? Ook dan willen je verzoeken contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.