Reizen in Indonesië

We hebben een groot aanbod in diverse soorten reizen in Indonesië. Actieve reizen met trekkings door de jungle, naar de toppen van bergen en kraters van vulkanen. Rafting op een rivier, parasailing over theeplantages, snorkelen, fiets- en wandeltochten door de natuur en authentieke dorpjes.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een relaxte rondreis. Rond touren in de auto, op een boot, met de trein, achterop de brommer of een ritje met de becak. Op een rustig tempo vullen we de dagen in met bezienswaardigheden en activiteiten, waardoor je optimaal van alles kunt genieten. Een dagje vrij tussendoor, zodat je ook de ruimte hebt om even te doen waar je op dat moment zin in hebt.

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om enkel een hotel te boeken. Dagen op het strand te gaan liggen bakken of lekker hangen bij het zwembad van je hotel. En je dagen volledig naar wens invullen. Of misschien toch een paar daagjes eropuit.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een complete mix te maken. Met intensieve excursies, op een rustig tempo de omgeving verkennnen en bijvoorbeeld eindigen met een paar daagjes op het strand.

Alles is mogelijk bij Inn2Travel!

Individuele rondreizen

Wij bieden je de uitgelezen kans om een prachtige individuele rondreis te maken met al de hoogtepunten die de eilanden bieden. Je kunt met ons een rondreis maken voor een zeer aantrekkelijke prijs. En geschikt voor verschillende doelgroepen; voor jong en oud, van backpacker tot de high society klasse. Onze rondreizen worden op maat gemaakt door lokale gidsen met jaren reiservaring.

Mini groepsreizen

De mini groepsreizen bestaan uit een gezellig groepje van minimaal 6  t/m 10 personen. Ideaal voor mensen die geen reispartner hebben en graag willen reizen. Er hangt meestal een behoorlijk prijskaartje aan wanneer je alleen rond wilt reizen. Of misschien vind je het leuk om als koppel in gezelschap te reizen. We hebben standaard mini groepsreizen met vaste start- en einddata, maar kunnen ook op maat gemaakt worden naar de voorkeuren van de groep. Je kunt je hier gratis en eenvoudig voor aanmelden!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, onbekende en minder toeristische bestemmingen. En werken samen met lokale reisorganisaties, tour operators en gidsen verspreid over de eilanden. We are thinking out of the box! Dit maakt onze reizen in Indonesië uniek en bijzonder.

Het is ook mogelijk om een combinatiereis te maken, een relaxte strandvakantie met enkele excursiedagen naar keuze. Of gezellig met een klein groepje van maximaal 10 personen de eilanden van Indonesië te gaan verkennen. Ook voor korte tours en dagexcursies staan wij graag tot je beschikking.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken we samen met jou een reisprogramma volledig naar wens. En stellen wij alles in het werk om jouw ideale droomreis werkelijkheid te laten worden.