Inn2TravelInn2Travel
Forgot password?

Over ons

Over ons

Wij bieden u de uitgelezen kans om een prachtige individuele rondreis door Indonesië te maken met al de hoogtepunten die de eilanden bieden. U kunt met ons een rondreis maken voor een zeer aantrekkelijke prijs en zijn geschikt voor verschillende doelgroepen; voor jong en oud, van backpacker tot de high society klasse. Onze rondreizen worden op maat gemaakt door lokale gidsen met jaren reiservaring.

Op onze website bieden wij diverse rondreizen aan door Java, Bali, Lombok, Sumatra, Borneo, Sulawesi, Flores en Komodo. Uiteraard kunnen wij ook een rondreis voor u samenstellen met andere prachtige eilanden van Indonesië.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe, onbekende en minder toeristische bestemmingen in samenwerking met 19 lokale reisorganisaties. We are thinking out of the box! Dit maakt onze rondreizen uniek en bijzonder.

Ook voor lekker ontspannende strandvakanties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de hotels, de locaties en de omgeving en weten zo de perfecte vakantie bij u te matchen. Het is ook mogelijk om een combireis te maken, een relaxte vakantie met enkele dagen excursies incl. auto met chauffeur.

Ons hotelaanbod is niet extreem groot zoals de meeste reisorganisaties, maar wij hebben ervoor gekozen om enkel accommodaties aan te bieden waar wij een inspectie hebben uitgevoerd en persoonlijk kennis mee hebben gemaakt. Zodat wij u kunnen garanderen dat onze accommodaties voldoen aan de wensen en eisen qua hygiëne, comfort en service conform de Nederlandse maatstaven.

Alle foto's op onze website zijn door onszelf en onze klanten gemaakt, geen copy-paste of gekochte afbeeldingen. What you see is what you get!

De organisatie

Inn2Travel Indonesia is een Indonesische reisorganisatie dat coöpereert met 1 reisbureau in Nederland. Het is geregistreerd in beide landen, gevestigd in Bogor (Indonesië) en in Rotterdam (Nederland). Inn2Travel wordt in Nederland vertegenwoordigd door een reisbureau dat bemiddelt en reisadviezen geeft wanneer nodig en neemt zorg voor alle correspondentie. Haar taak is om al de voorafgaande zaken omtrent uw rondreis zo soepel en prettig mogelijk voor u te laten verlopen.

Inn2Travel in Indonesië wordt geëxploiteerd door lokale chauffeurs/ gidsen met 1 reisadviseur. Onze medewerkers hebben in de afgelopen 10 jaar de eilanden van Indonesië afgereisd en kennen de mensen, de mooiste plekjes die u moet zien, de lokale keuken en zelfs de beste mogelijkheden om te shoppen.

Door onze organisatie klein te houden kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden en daarnaast bouwen we snel een persoonlijke relatie met onze klanten op. Daarom is Inn2Travel voor veel reizigers dé keuze.

Hotelinspecties

Java, 2015

Bali, 2017

Promotietours Bogor, Java

FAM TRIP - 2015

FAM TRIP - 2017

Chantal Saijoen

Eigenaresse

Nederland

c.saijoen@inn2travel.com

 

Social Media

Deni Hamdani

Operational Manager

Indonesia

d.hamdani@inn2travel.com

 

Social Media

Wij horen graag van u!!