Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

Individuele rondreizen Indonesië

Individuele rondreizen Indonesië

Bij de individuele rondreizen brengen we u naar de meest bekende eilanden, zoals Java, Bali, Lombok en de Gili's. Maar dit betekent echter niet dat we geen reizen organiseren op andere schitterende eilanden. Sumatra, Sulawesi, Kalimantan,  Maluku, Sumba, Flores en Komodo vallen ook onder ons werkgebied. Bovenal stellen wij vrijblijvend de ideale rondreis voor u samen. Dankzij jarenlange reiservaring van onze gidsen kennen wij dé plekjes die u gezien moet hebben en het worden er continu meer.

Bij de individuele rondreizen kunt u kiezen uit 3 verschillende prijsklassen accommodaties. Van low-budget tot exclusief. Uiteraard is het ook mogelijk verschillende prijsklassen te combineren. Bovendien kunt u bij accommodaties verblijven waar uw voorkeur naar uit gaat. En u bent vrij om de vliegtickets zelf te boeken of dit door ons te laten verzorgen.

Wilt u een rondreis gaan maken door Indonesië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen met u hoe uw ideale reis eruit zal komen te zien. Onderstaand hebben wij enkele rondreizen samengesteld om u een indruk te geven van hoe onze rondreizen eruit zien.

De individuele rondreizen kunnen niet direct online geboekt worden i.v.m. verschillende prijsklassen en beschikbaarheid van de accommodaties.
individuele rondreizen indonesië
Zorg er wel voor dat u minstens 21 dagen voor de geplande vertrekdatum contact opneemt, zodat wij alles op tijd voor u kunnen regelen. Tijdens het hoogseizoen gelieve minimaal 40 dagen contact met ons op te nemen, dit i.v.m. het reserveren van de hotels, trein- en vliegtickets.

Bekijk onze standaard individuele rondreizen.

Java - Bali

Java - Bali

14 dagen

v.a. € 470,- p/p

meer

Java - Bali

19 dagen

v.a. € 719,- p/p

meer

Java - Bali

20 dagen

v.a. € 862,- p/p

meer

Java - Lombok - Gili - Bali

Java - Bali - Lombok

17 dagen

v.a. € 809,- p/p

meer

Java - Bali - Lombok

21 dagen

v.a. € 908,- p/p

meer

Flores - Komodo Islands

Flores - Komodo

10 dagen

v.a. € 443,- p/p

meer

Flores - Komodo

14 dagen

v.a. € 556,- p/p

meer

Flores - Komodo

17 dagen

v.a. € 722,- p/p

meer