Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

HOTELS

Hotels

Nadat u akkoord bent gegaan met een op maat gemaakte rondreis stellen wij van iedere bestemming 2 accommodaties voor. U beslist aan de hand van onze selectie naar welk hotel uw voorkeur uit gaat. En mocht u niet tevreden zijn met de geselecteerde hotels, dan zullen wij een andere accommodatie aanbieden. Bovendien is het ook mogelijk om bij uw favoriete accommodatie te verblijven. Daar maken wij geen probleem van!

Ons hotelaanbod is niet extreem groot zoals de meeste reisorganisaties. We hebben ervoor gekozen om enkel accommodaties aan te bieden waar wij persoonlijk kennis mee hebben gemaakt. Zo kunnen wij garanderen dat zij allen voldoen aan de eisen qua hygiëne, comfort en service conform de Nederlandse maatstaven.

Wilt u enkel een hotel of meerdere hotels boeken? Ziet u door de bomen het bos niet meer wegens de ruime keuze aan accommodaties dat u op internet heeft gevonden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! We geven u graag de nodige informatie met betrekking tot de hotel-/kamerfaciliteiten, de locatie en dienstverlening.

Hoe gaat het in zijn werk?

U geeft uw bestemming(en) aan ons door met de volgende informatie:

Check-in datum en aantal nachten
Uw reisdoel (werk, huwelijk, familie- of vriendenvakantie)
Prijsklasse/ Aantal sterren
Het aantal volwassenen en kinderen
De kamerindeling
Gewenste locatie (centrum, lekker rustig, kindvriendelijk)
Aanvullende wensen

Aan de hand van deze informatie maken wij een selectie van 3 accommodaties per bestemming die het beste aansluiten bij uw wensen.

Lowbudget: 0-2 *
gemiddeld
€ 23,-
per nacht
hotels
Exclusive: 4-5 *
gemiddeld
€ 79,-
per nacht
hotels