Inn2TravelInn2Travel
Wachtwoord vergeten?

AUTOVERHUUR

Autoverhuur

Kunt u hier in Nederland geen keuze maken uit de prachtige plaatsen die de eilanden bieden of houdt u er niet van uw reis tot in de puntjes uit te stippelen, dan hebben wij een optie! Autoverhuur in Indonesië voor een aantrekkelijke prijs, ga eropuit met familie en/of vrienden. Wilt u alleen door Indonesië gaan toeren dan adviseren wij om een auto te huren met chauffeur.

Een auto huren met chauffeur

Het is mogelijk een auto of minibus met chauffeur tijdens uw reis tot uw beschikking te hebben. U kunt 9 uur per dag gebruik maken van deze service waar geen vaste tijden aan gebonden zitten. U bespreekt iedere dag met de chauffeur wat u wenst te ondernemen de volgende dag. Uw chauffeur zal u vervolgens advies geven over de mooiste plekjes en de bezienswaardigheden die u kunt gaan bezoeken. Uiteraard is deze service ook ideaal voor zakelijke reisbezoeken.

We hebben een groot aanbod in het verhuren van auto's en minibusjes van diverse merken en verschillende prijsklassen. Voor nadere informatie over ons complete aanbod huurauto's en minibusjes en de daarbij horende tarieven gelieve vrijblijvend contact met ons op te nemen.

huur auto's
Alle auto's zijn voorzien van airconditioning en onze chauffeurs spreken Engels en/of Nederlands. De chauffeur draagt er zorg voor dat er altijd voldoende drinkwater in de auto aanwezig. Benzine, tol- en parkeerkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.